Kartal'da, aküsü biten ve yokuş aşağı hareket ettirilerek çalıştırılmak istenen minibüs, sürücünün kontrolünden çıktı. Tek katlı bir evin üstüne düşen minibüs havada asılı kaldı. Şoför yaralandı.

Kaza, saat 14.30 sıralarında, Hürriyet Mahallesi'nde, Seyfi Sokak ile Gazi Oğuz Uçar Sokak'ın kesiştiği noktada meydana geldi. İddiaya göre, sürücü Yunus Bıçak, yokuş aşağı duran ve aküsü bitmiş olan minibüsünü hareket ettirerek çalıştırmak istedi. İlk denemede başarılı olamayan Bıçak, hareket halindeki minibüsü durduramadı. Yokuş aşağı hızlanan minibüs, iki sokağın kesiştiği yerden aşağıya, tek katlı müstakil bir evin üstüne uçtu. Minibüs havada asılı kalırken, sürücü Yunus Bıçak araç içerisinde sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye erleri Bıçak'ı minibüsün içerisinden çıkardı. 

Yaralı sürücü Yunus Bıçak'ın minibüsten kurtarılması amatör kamera tarafından kaydedildi. Sürücü ambulansla Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi' kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sırasında evde kimsenin olmadığı öğrenildi.