Denizli'nin Tavas İlçesi'nde geçen salı gecesi kaybolan kanser hastası 48 yaşındaki Elif Akırmak, bu sabah Çameli'deki ormanlık alanda baygın halde bulundu. Tedavi sürecinde psikolojisinin bozulduğunu öğrenilen Akırmak, kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı.

Tavas'ta yaşayan ve kanser tedavisi gören Elif Akırmak, iki gün önce gece evinden çıktıktan sonra bir daha dönmedi. Ailesinin olayı jandarmaya bildirmesi üzerine Elif Akırmak'ın bulunması için çalışma başlatıldı. Köylüler ve jandarma, Akırmak'ı aramaya başladı. Araştırmalar sonucu Akırmak'ın, Fethiye otobüsüne bindiği belirlendi. Akırmak'ın son olarak Çameli'nin Karabayır Mahallesi Kızlan Kavşağı'nda otobüsten indiği öğrenildi. Arama çalışmalarını Kızlan Mevkii'nde sürdüren jandarma ve köylüler, kayıp kadını bu sabah ormanlık alanda baygın halde buldu. 

Kanser tedavisi gördüğü için psikolojisinin bozulduğunu öğrenilen Elif Akırmak, 112 Acil ekipleri tarafından Çameli Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedaviye alındı. Akırmak'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.