Şehiriçi tarihi köprü yakınlarındaki Manavgat Irmağı'nda gece saatlerinde akıntıda bir cesedin sürüklendiğini fark eden çevredekiler, durumu polise bildirdi.

47 GÜN ÖNCE KAYIP BAŞVURUSU YAPILMIŞTI

Cesedin, Manavgat'ta 22 Kasım'da Ekrem Dallı ile kayıp başvurusu yapılan Azeri asıllı 5 çocuk annesi Hatıra Hakverdiyeva'ya ait olabileceği ihtimali üzerinde duran polis ekipleri, kadının yakınlarına haber verdi.


Olay yerine çağrılan Azeri Huraman Aydın, cesedin kayıp arkadaşı Hakverdiyeva'ya ait olduğunu teşhis etti. Hakverdiyeva'nın cesedi, incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

4 SAAT SONRA İKİNCİ CESET BULUNDU

Söz konusu olaydan yaklaşık 4 saat sonra Manavgat Belediyesinin özel güvenlik görevlilerince şehiriçi tarihi köprüsüne 100 metre mesafede ırmaktaki tekneye takılmış erkek cesedi fark edildi.

Polis ekiplerince kıyıya çıkarılan cesedin 33 yaşındaki inşaat işçisi Dallı'ya ait olduğu belirlendi.

Dallı'nın cansız bedeni, incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

’İKİSİ İÇİN KAYIP BAŞVURUSU YAPTIK’

Huraman Aydın, Hakverdiyeva'nın Dallı ile birlikte olduğunu belirten Aydın, "Ekrem, Hatıra ile aynı evde yaşamak istiyordu. Hatıra da kabul etmiyordu. Bu yüzden aralarında birkaç kere tartışma çıkmıştı. En son Hatıra beni arayarak, 'Ekrem'le buluşmaya gidiyorum' dedi. Sonra bir daha ikisinden de haber alamadık. İkisinin de telefonu kapalıydı. Jandarmaya ve polise kayıp başvurusunda bulunmuştuk. Bulunmaları için bir televizyon programına da çıkmıştık" diye konuştu.

Olayı haber alarak bölgeye gelen Dallı'nın yakınları büyük üzüntü yaşadı.