Topağacı Mahallesi Bingöl Caddesi Topkara Sokak üzerinde arıza yapan aracını hareket ettirerek çalıştırma girişiminde bulunan Serkan Dalkoparan, kamyonetle önce bir gecekondunun çatısına çarptı sonra da metrelerce aşağı uçtu. Kazanın ardından kamyonet hurdaya dönerken, sürücü Serkan Dalkoparan kendini kamyonetten dışarı attı. Yaralı olarak kamyonetten dışarı çıkan Dalkoparan, daha sonra olay yerine gelen ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayı gören vatandaşlar, “Kamyoneti çalıştırmak için çarptırmaya çalışmış. Kamyonet önce gecekonduya çarpmış daha sonra buraya uçmuş” dedi.

TELEVİZYON İZLEYEN ÇOCUKLAR ŞANS ESERİ KURTULDU

Yaşanan inanılmaz kazada kamyonetin çarptığı evdeki Civiloğlu ailesi ise şans eseri kurtuldu. Kaza sırasında çocukların evde televizyon izlediğini belirten Cennet Civiloğlu, “Evde 3 kişiydik, 2 çocuğum vardı. Oğlum çekyatta televizyon izliyordu. Ben de oturuyordum. Birden ses duyduk. Gök gürlüyor sandık. O anda çocuğum kendini yere attı. Daha sonra kaçarak kapıya çıktık” şeklinde konuştu. 

Gecekondunun bir kısmında kazanın ardından maddi hasar meydana geldi. Hurdaya dönen kamyonet itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.