Akıllara durgunluk veren baba vahşeti İstanbul'da yaşandı. İddiaya göre cani baba hamile olan eşinden erkek çocuk bekliyordu. Ancak kız çocukları oldu, öfkelenen baba 6 ay sonra kızını öldürdü. 6 ay sonra eşi bir kez daha hamile kaldı ve yine bir kız çocuğu oldu. Cani baba bu kızını da öldürdü.

DUVARLARA VURA VURA ÖLDÜRDÜ

Babanın, kız çocuğunu nasıl öldürdüğüne ilişkin detaylar ise adeta kan dondurdu. Cani baba, minik kızını kendi annesi ve bebeğin annesinin gözleri önünde duvardan duvara vurup öldürdü. İddiaya göre cinayeti işledikten sonra hem annesini hem de karısını tehdit ederek: "Sakın polise gitmeyin, yoksa sizi de öldürürüm" dedi.

DOKTORLAR MORLUKLARI FARK ETTİ

Kızını alıp hastaneye götüren baba doktorlara 'kızım rahatsızlandı' dedi. Ancak detaylı inceleme yapan doktorlar minik kızın vücudundaki morlukları fark etti. Bunu üzerine polise haber verildi ve cani baba gözaltına alındı.

TEYZEDEN KORKUNÇ İTİRAF

Soruşturma sırasında en büyük itiraf teyzeden geldi. 2014 ve 2015 yılında 2 kız çocuğunun babaları tarafından öldürdüğünü ileri sürdü. Baba tutuklandı ve cezaevine gönderildi. 1 yıl önce toprağa verilen bebek de mezarından çıkarılacak ve öldürülüp öldürülmediğini otopsi sonucu belirleyecek.