Antalya'da sabaha karşı yatağından kaldırılıp sokakta bıçaklanarak öldürülen 32 yaşındaki Özgür Yıldız'ın katilleri yakalandı.Tutuklanan Ş.A. ile Z.M., Özgür Yıldız'ı kendilerine esrar diye tavada kavurduğu otu sattığı için öldürdüklerini ileri sürdü.

Antalya'da sık sık uyuşturucu operasyonlarının yapıldığı Zeytinköy Yeşildere Mahallesi'nde 8 Mart'ta saat 04.00 sıralarında Özgür Yıldız'ın annesi ve yeğeniyle birlikte kaldığı gecekondunun kapısı çalındı. Kapı sesiyle yatağından kalkan Özgür Yıldız'ı, karşısındaki kişi konuşmak için dışarı çağırdı. Evden çıktıktan kısa süre sonra "Ağabey yardım et" diye çığlık atan Yıldız, sokakta kanlar içinde bulundu. Kardeşinin bağırması üzerine sokağa fırlayan Neşet Yıldız ile oğlu Can Yıldız, durumu sağlık ekiplerine ve polise bildirdi. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye götürülen Yıldız, yaşamını yitirdi.

4 AY SONRA YAKALANDILAR

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri, 4 ay sonra şüphelilere ulaştı. Özgür Yıldız'ın topladığı otları tavada kavurduktan sonra esrar maddesi diye sattığı, bu yolla bir çok kişiyi dolandırdığını tespit eden ekipler, soruşturmayı bu yönde derinleştirdi. Olaydan önce Özgür Yıldız'ın son olarak Ş.A. ve Z.M. ile görüştüğünü belirleyen polis, teknik ve fiziki takip başlattı. Yeterince delil toplayan ekipler, düzenledikleri operasyonla  iki şüpheliyi gözaltına aldı. 

Şüpheliler sorgularında, Özgür Yıldız'ın topladığı otları tavada kavurduktan sonra kendilerine esrar maddesi diye sattığını, bu nedenle tartıştıklarını ve kavga ettiklerini söyledi. Şüpheliler, çıkan kavgada Özgür Yıldız'ı bıçakladıklarını itiraf etti. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ş.A ile Z.M. tutuklandı.