Adalar sahil şeridinde bir kitap evinin önüne stant kurup, kendini yaşlandırma makyajıyla yazar olarak tanıtan Erman Çelik (29), kız arkadaşı Ayşegül Uysal’a sürpriz evlenme teklifi hazırladı. Çelik, arkadaşlarının yardımıyla organize ettiği evlenme teklifinde sahil şeridinde gezen vatandaşlardan yardım isteyerek imza almak için kuyruk oluşturmasını istedi. Bu sırada genç çiftin arkadaşları da Ayşegül Uysal’ı arayarak imza gününe çağırdı. Daha sonra imza standı önünde kuyruğa giren Çelik’in kız arkadaşı, kendisi için yapılan evlenme teklifinden habersiz imza almak için bekledi. Uysal, kendisine sıranın gelmesiyle bir arkadaşı ile birlikte kendini ‘İhsan Aziz Çankaya’ olarak tanıtan erkek arkadaşı Erman Çelik’ten kitap imzası almak standa yaklaştı. Erkek arkadaşını yapmış olduğu yaşlandırma makyajıyla tanıyamayan Ayşegül Uysal, kitabı olmadığı için erkek arkadaşı yanında bulunan bir kitabı imzalayarak kendisine verdi. Çelik, işaret diliyle kız arkadaşına kitabı açmasını söyledi. Bu esnada Uysal, kitabı açarak içine konulmuş yüzük kutusunu görünce neye uğradığını şaşırdı.

Bir anlık şok geçiren Ayşegül Uysal, donup kalarak teklifin kimden geldiğini anlamaya çalıştığı sırada erkek arkadaşı Erman Çelik, yüzündeki maskeyi çıkardı ve diz çökerek kız arkadaşına ‘Benimle evlenir misin?’ sorusunu sordu. Uysal, geçirdiği büyük şaşkınlıkla birlikte ‘Evet’ diyerek, Çelik’in boynuna sarıldı. Adalar sahilinde yapılan bu sürpriz teklife katılım gösteren vatandaşlar ve civardaki kafelerde oturan insanlar hep birlikte alkışlayarak genç çifti kutladı.

“YAZIYI İLK GÖRDÜĞÜMDE BENİ ANLATTIĞINI DÜŞÜNDÜM”

Kendisine yapılan sürpriz evlenme teklifi hakkında duygularını anlatan işletme mezunu Ayşegül Uysal, imza günü için geldiğini, ancak evlenme teklifini beklemediğini söyledi. Uysal, “Yazıyı ilk gördüğümde beni anlattığını düşündüm ama böyle bir şey aklımdan geçmiyordu. Yani yıllardır beklediğim bir teklif bu ama bugün almayı hiç ummuyordum herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

“PROFESYONEL PLASTİK MAKYAJ YAPAN ARKADAŞLARIMIZIN YARDIMIYLA BİR ŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞTIM”

Evlenme teklifinin mimarı olan işletme mezunu Erman Çelik ise, arkadaşları ile birlikte böyle bir planı kurduklarını belirtti. Çelik, “Fikir biraz farklıydı daha sonra arkadaşlarla oturduk biraz daha şekillendi. Tabi seyircilerin anlamadığı yaşanmışlıklar, yazılar var kitapta. Konular benden, diğerlerini arkadaşlarımla beraber hazırladık. Zaten profesyonel plastik makyaj yapan arkadaşlarımız ve sağ olsun diğer arkadaşlarımızın yardımıyla bir şeyler yapmaya çalıştık” ifadelerini kullandı.

Genç çift, daha sonra arkadaşlarının ve vatandaşların alkışları arasında dans etti.