Olay, gece yarısından sonra Uzunmehmet Caddesi Fevkani Köprüsü'nde meydana geldi. İddialara göre Ergün Ö. (33) aralarında bilinmeyen bir sebeple Uğur T. ile tartışmaya başladı. İki kişi arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. İddialara göre bu sırada Uğur T. yanında getirdiği tabancasını belinden çıkartarak Ergün Ö.’ye doğrultarak ateş açtı.

Uğur T.’nin silahından çıkan kurşunlar Ergün Ö.'nün ayaklarına isabet etti. Silahtan çıkan 4 kurşunla yaralanan Ergün Ö. için olay yerine 112 ambulansı istendi. Bu sırada Uğur T. ise olay yerinden kaçarak izini kaybettirmeye çalıştı.

EŞİNİ GÖRÜNCE ŞOK GEÇİRDİ

Silahlı yaralama ihbarını alan 112 ambulansında görevli sağlık görevlileri kısa sürede olay yerine geldi. Ambulansta acil tıp teknisyeni olarak görev yapan Didem Ö. yaralının eşi Ergün Ö. olduğunu görünce büyük bir şok yaşadı.

Geçirdiği şokun etkisi içerisinde eşine olay yerinde ilk yardım uygulayan Didem Ö. ve beraberindekiler yaralı şahsı ambulansla alarak Zonguldak Atatürk devlet Hastanesi'ne getirdi. Acil servise kaldırılan Ergün Ö.'nün hayati tehlikesi bulunmazken tedavisi sürüyor.

Eşini görevli olduğu ambulansla hastaneye ulaştıran Didem Ö. ise bir süre yaşadığı olayın şokunu atlatamadı. Polis silahlı yaralama olayını gerçekleştiren Uğur T.’yi olaydan kısa bir süre sonra kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.Olayın hangi sebeple gerçekleştiği netlik kazanmazken olay yeri inceleme müdürlüğüne bağlı ekipler olay yerinde boş kovanları muhafaza altına alarak inceleme yaptı.
Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.