14 Yaşındaki Kızlarını Cinsel İlişkiye Girdiği 30 Yaşındaki Adamla Sözleyen Aileye Şok
Zonguldak'ta, Facebook'ta tanıştığı 14 yaşındaki A.K. adlı kızı evine çağırıp cinsel ilişkiye giren 30 yaşındaki B.Ç., daha sonra ailelerin onayı ile küçük kızla sözlendi. A.K., sözlüsünün evine gidince ailesi şikayetçi oldu. Tutuklanan B.Ç. hakkında 'cinsel istismar', iki tarafın anne ve babaları hakkında da suça yardım etmekten dava açıldı.
FACEBOOK'TA TANIŞTILAR
A.K. adlı kız çocuğu, geçen yıl Ocak ayında sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta B.Ç. ile tanıştı. A.K., 17 Ocak 2015'de ailesinin yanından ayrılarak İstanbul'da yaşayan B.Ç.'nin yanına gitti. B.Ç. ve A.K. ilişkiye girdi.
AİLELERİN ONAY VERMESİYLE SÖZLENDİLER

Ailelerin durumu öğrenmesi üzerine gencin ailesi, küçük kızı ailesinden istedi. B.Ç. ile küçük kız, ailelerin onay vermesiyle sözlendi.
KIZ SÖZLÜSÜNÜN YANINA GİDİNCE, AİLE ŞİKAYETÇİ OLDU
A.K., sözlendikten 3 gün sonra tekrar B.Ç.'nin yanına gitti. Kızın ailesinin şikayeti üzerine B.Ç. gözaltına alındı. Tutuklanan B.Ç., 'Cinsel istismar' ve 'Kişi hürriyetini yoksun kılma' suçlarından 30 yıl hapis istemiyle yargılanırken, aynı davada kendi anne ve babası ile kızın anne ve babası, sözlenmelerine ve birlikte kalmalarına rıza göstererek suçun işlenmesine yardım ettikleri iddiasıyla hakim karşısına çıktı.
AİLELER DE 8 YILLA YARGILANIYOR
Zonguldak 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada 8'er yıl hapis cezası istemiyle tutuksuz yargılanan B.Ç.'nin annesi G.Ç., babası H.Ç., A.K.'nin annesi F.K., babası M.K. hazır bulundu. Koruma altına alınan küçük kız ise, kaldığı yurttan video konferans sistemiyle duruşmaya katıldı.
"14 YAŞINDA OLDUĞUNU BİLMİYORDUM"
Tutuklu sanık B.Ç., internetten tanıştığı A.K.'nin 10 gün sonra İstanbul'da oturduğu evine geldiğini anlatırken "19 yaşında olduğunu söyledi. A.K.'yi sevdim. Evlenmek amacıyla benim eve geldi. Kötü bir niyetim yoktu. Ailemin de bu davada hiçbir suçu yoktur. Onun 14 yaşında olduğunu bilmiyordum. Sözlendikten sonra öğrendim."
A.K. de şikayetçi olmadığını, B.Ç. ile rızası ile ilişkiye girdiklerini söyledi. Tutuklu sanıklar da suçlarının olmadığını söyledi. Duruşma dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.